domingo, octubre 29, 2006

Jornada sobre programes intergeneracionals

La Fundació Pere Tarrés organitza una jornada sobre programes intergeneracionals. Si voleu més informació, feu clic aquí.

Envellir en xarxa

Fa un temps vaig decidir definir la meva àrea d'atenció en la relació entre tecnologia i envelliment, entre els serveis que la tecnologia pot oferir i les necessitats d'atenció de la gent gran que podrien quedar cobertes per aquestes tecnologies, i per tant, en com fer possible que aquestes tecnologies fossin fàcilment accessibles per al col·lectiu de gent gran a qui puguessin fer servei, per tal de potenciar la seva eficàcia. Totes les meves inquietuds a l'entorn d'aquest tema, així com la informació que sobre aquestes qüestions trobo a la xarxa, les recullo en el blog Envellir en xarxa. Espero que us sembli interessant...espero els vostres comentaris!

viernes, octubre 20, 2006

Fundació Viure i Conviure: Ajuts 2007

S'obre la convocatòria d'ajuts 2007 que convoca laFundació Viure i Conviure. La convocatòria d'enguany té l'objectiu de contribuir al desenvolupament de projectes innovadors, d'entitats sense ànim de lucre, destinats a promoure l'autonomia de les persones que pateixen alguna malaltia neurodegenerativa.Podeu consultar les bases i baixar-vos el formulari de sol·licitud al web de la fundació (http://www.caixacatalunya.es/viureiconviure). El termini per presentar les sol·licituds acaba el 17 de novembre.

lunes, octubre 09, 2006

Premi Edad&Vida al Instituto de Biomecánica de València

La Fundació Edad&Vida ha donat el seu premi dotat amb 30.000 euros, a una proposta de recerca presentada pel Instituto de Biomecánica de Valencia amb el títol "Análisis de los hábitos de compra, consumo, y nivel de satisfacción de los productos de la vida diaria en función de su tecnología." En trobareu més informació al butlletí de Inforesidencias.

viernes, octubre 06, 2006

Aprovada al Congrés la Llei de la Dependència

Dijous va ser aprovada al Congrés espanyol la Llei de la dependència. A la web de l'Imserso figura un recull d'informacions sobre aquesta llei. He fet també una cerca de notícies sobre aquesta llei. Malauradament, per a la importància d'aquesta llei, no hi ha hagut prou debat social sobre els serveis que s'oferiran i especialment, sobre com es finançaran. Perquè ja sabem que sense un pressupost que avali les propostes de serveis que es fan, ens tornarem a quedar amb les bones paraules i les bones intencions de sempre.