martes, abril 22, 2008

Archivo de la Experiencia

L’Archivo de la Experiencia és un extens projecte amb dos objectius, un de caràcter social i un altre de caràcter tècnic, que pretén unir a grans i petits en un mateix entorn: Internet, a través de les vivències de la nostra gent gran.

Un bé social

L'Archivo de la Experiencia ofereix protagonisme a un sector de la població fins ara poc afavorit a Internet: els més grans. Els seus testimonis i aportacions crearan un mosaic de continguts que contribuiran a la conservació de la nostra herència històrica.

Perque són les personas qui fan un país i són les històries de cada home i de cada dona les que li confereixen una personalitat, l'Archivo de la Experiencia es convertirà en un important document viu sobre la història de l'España del seglo XX i en font d'informació essencial per al futur.

Un bé tècnic

Tot allò que aportin els testimonis, narració i documentació, es recopilarà i es catalagorà en el propi lloc de recollida. Documents i vídeos s'entrellaçaran en un mateix format per tal de facilitar l'accés a la informació.

Una excel.lent organització documental permetrà que aquesta gran quantitat de material sigui de fàcil localització i accés per a tothom. Així, monogràfics i testimonis, ja sigui com unitats independents o bé formant part del conjunt de l'Archivo de la Experiencia, seran peces d'un gran valor informatiu i educatiu.

No hay comentarios: